Uçan Kız Volante PDF İndir

Uçan Kız Volante kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Uçan Kız Volante kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Uçan Kız Volante PDF Kitap Bilgisi

Gece Güneşi adlı öykü kitabıyla çok sevilen şair ve yazar Karin Karakaşlı’dan küçük okurları için muzip ve sıradışı bir öykü! Yetişkinlerin sıkıcı, gri dünyasından uzaklaşmayı deneyen yazar, çocuksu düşlerin, tatlı telaşların, aykırı renklerin peşine düşüyor. Sevgi ve anlaşılma beklentisinin her yaş için önemli olduğunu anlatan kitap, sanatın iyileştirici gücünü hatırlatıyor. Başarılı illüstratör Merve Atılgan’ın özgün desenleriyle boyutlanan öykü, türlü nedenle canı sıkılan herkesi gülümsetecek güçte. Viola’nın gu¨nleri yetimhanede geçmektedir. Tavşandudağından dolayı alay konusu olan Viola, yalnız ve arkadaşsızdır. Hiçbir “pazar annesi” de onu evine davet etmemektedir. Ku¨çu¨k kızın tek mutluluğu, şato resimleri yapmaktır. Haylazlığı yu¨zu¨nden verilen cezadan kaçtığı bir gu¨n yakındaki Hayaletli Ev’de, tuhaf bir yaşlı adama rastlar. Bir yarasa ile “ku¨f”ün de yaşadığı bu ev Viola’nın hayatını beklenmedik şekilde değiştirecektir…

Uçan Kız Volante PDF İndirme Alanı

Uçan Kız Volante Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Uçan Kız Volante Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.