101 Arapça Hikmetli Söz PDF İndir

101 Arapça Hikmetli Söz kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. 101 Arapça Hikmetli Söz kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

101 Arapça Hikmetli Söz PDF Kitap Bilgisi

Hadis-i Şerif , Atasözü , Deyim ve Kelam-ı Kibardan oluşan Türkçedeki benzerleriyle 101 Hikmetli Söz İstifadelerinize sunuluyor . Söz Ola Yunus ; Söz ola kestire başı , söz ola kese savaşı der. İnsanların canına mal olan savaşları bitirecek kadar büyük güce sahiptir , etkili bir söz Bu prensipten hareketle , nesiller boyu aktarılan ve Arapçada çokça kullanılan Atasözlerinden Türkçemizde benzeri olanların biraraya getirilmesi suretiyle bu çalışmayı Akdem Yayınları aracılığıyla istifadelerinize sunduk. Bu çalışmada ki maksadımız ;Arap Dilini öğrenen veya Arapçaya merakı olanların, kendi dillerindeki benzerleriyle, öğrenmekte oldukları dildeki günlük konuşmalarda çokça kullanılan hikmetli sözleri bir araya getirmek ve buna binaen bu ifadelerle konuşmalarını süslemelerine katkıda bulunmaktır.

101 Arapça Hikmetli Söz PDF İndirme Alanı

101 Arapça Hikmetli Söz Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
101 Arapça Hikmetli Söz Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.