Düşünceler PDF İndir

Düşünceler kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Düşünceler kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Düşünceler PDF Kitap Bilgisi

Platon’un Devlet kitabında tarif ettiği Filozof Kral’ın tarihte bir örneği var mıdır diye sorulsa akla gelecek ilk isim Marcus Aurelius’tur. O bir Stoacı filozof ve büyük bir imparator olarak Platon’un hayalinin gerçekleşebilir olduğunu göstermiştir bize. Devlet Adamı kavramının zihnimizde çağrıştırdığı bütün olumlu imajların tecessüm etmiş halidir. Düşünceler’de bıkıp usanmadan  tasvir ettiği bilge adam, Devlet Adamı nasıl olmalıdır şeklinde de okunabilir. Roma’nın en ihtişamlı döneminde, sade bir asker paltosu içinde, kamplarda, savaşa götürdüğü adamlarla birlikte yaşamış, cesaret, sarsılmazlık, göreve sadakat, acılar karşısında kayıtsızlık ve bütünün uyumuna uygun bir tavırla hükmetmiştir. Bu kitap yazdıklarını yaşamış bir adamın hayatının özetidir. Zaaflarına aşık olarak yaşayanların gözlerini kamaştıracak bir sadelikle yazılmıştır. 

Düşünceler PDF İndirme Alanı

Düşünceler Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Düşünceler Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.