Gençlerle Hayat Bilgisi / Haluk'un Defteri PDF İndir

Gençlerle Hayat Bilgisi / Haluk'un Defteri kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Gençlerle Hayat Bilgisi / Haluk'un Defteri kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Gençlerle Hayat Bilgisi / Haluk'un Defteri PDF Kitap Bilgisi

Prof. Dr. Haluk Dursun’un güncesinden gençlere seslendiği yazılarının derlendiği bu kitap, kendisinin hayat bilgisi dersleri niteliğindeki tavsiyelerini farklı hikayeler ve olaylar üzerinden bir araya getiriyor.
Haluk Hoca bu kitapta bir ağabey kimliği ile, hayatın her alanında yararlanılabilecek önerilerini, eğlenceli ve kendine has üslubuyla paylaşıyor.
“Kısacası gençler, sıradan ve sürüden olmayın. Başkaları sizi gütmesin, yönlendirmesin, dolduruşa getirmesin. Siz onlara ehil iseler, adil iseler danışın ama yine de doğru bildiğinizi, içinizden geleni yapın. Kendinizi her sahada yetiştirin. Her öğrendiğinizden şüphe edin. Kendinizi yenileyin. İstikrar ve istikamet üzere olun. Tembihata önem verin ama tam teslimiyetten de, Allah hariç, uzak durun. Hayırlı insan olun. Başkaları sizin elinizden, dilinizden, işinizden emin olsun.
İnsanın hayırlısı, insanlığa hayırlı olandır.”
Haluk Dursun

Gençlerle Hayat Bilgisi / Haluk'un Defteri PDF İndirme Alanı

Gençlerle Hayat Bilgisi / Haluk'un Defteri Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Gençlerle Hayat Bilgisi / Haluk'un Defteri Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.