Yıldız Tamircisi Lorin PDF İndir

Yıldız Tamircisi Lorin kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Yıldız Tamircisi Lorin kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Yıldız Tamircisi Lorin PDF Kitap Bilgisi

İnatçı bir leyleğin peşine takılın ve yıldızların izinde
büyülü bir maceraya çıkın!

Hasankeyf’in en uzun minaresinin üstünde bembeyaz bir leylek oturmaktadır. Göç etmeden yıllardır burada durduğundan kasabalı ona İnatçı Cemşit adını takmıştır. İnatçı Cemşit yine bir akşam yerine kurulmuş, derin bir uykuya dalmak üzereyken bir gürültü duyar ve aşağı baktığında küçük bir kızın zıpladığını görür. Cebinde kavanozu, kolunda kuzusuyla Lorin adındaki bu kız, zıplayıp yıldızlara ulaşmaya çalışmaktadır. İnatçı Cemşit’in kanadına tutunup yıldızların peşine düşen Lorin’in çok gizli ve pırıl pırıl bir görevi vardır.
Eyvah Kalbim Kırıldı! ile çok sevilen genç yazar-çizer Elif Yemenici, okurlarını bu kez de Hasankeyf’in büyülü coğrafyasında yıldızlarla dolu, ışıl ışıl bir maceraya çıkarıyor. Her sayfasında detaylarla bezediği çizimler, yıldızları yanı başınıza getirecek.

Yıldız Tamircisi Lorin PDF İndirme Alanı

Yıldız Tamircisi Lorin Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Yıldız Tamircisi Lorin Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.