Kütlelerin İsyanı PDF İndir

Kütlelerin İsyanı kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Kütlelerin İsyanı kitabının yayın dili orjinal dilinde basılmış olabilir. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Kütlelerin İsyanı PDF Kitap Bilgisi

Türkiye’de 1960’dan bu yana, zaman zaman cemiyetimizin geleneksel dokusunu sarsacak ve yırtacak kadar şiddet kazanan talebe ve işçi hareketlerinin mahiyetini derin ve etraflıca öğrenmek isteyen bir kimse, işe kanaatımca, geçen asrın Avrupa’sından başlamak zorunda. Avrupa’da ondokuzuncu asırda kütle adamı denen yepyeni bir insan tipi oluşmaya başlamıştı. Hegel, Kütleler ilerliyor, diyor, modern sosyolojinin kurucusu Auguste Comte, adeta resmi bir bildiri ile görüşünü ilan ediyordu. Cemiyeti nüfuzu altına alacak yeni bir ruhi akım yaratılmazsa, ihtilalci olan çağımız bir felaket yaratacak. Bu arada filozof Nietzsche de sesini şöyle yükseltiyordu: Nihilizm dalgasının yükseldiğini görüyorum. Nihilizm dalgası, yani, cemiyetin dini ve ahlaki değerlerini, kanunlarını, geleneklerini reddeden insanlardan oluşmuş bir dalga! Avrupada ondokuzuncu asırda oluşmağa başlayan kütle adamı, Birinci Dünya Harbinden sonra, korkunç heybetiyle meydana çıktı….

Kütlelerin İsyanı PDF İndirme Alanı

Kütlelerin İsyanı Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Kütlelerin İsyanı Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.