Museum of Chora – Mosaic and Frencoes PDF İndir

Museum of Chora – Mosaic and Frencoes kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Museum of Chora – Mosaic and Frencoes kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Museum of Chora – Mosaic and Frencoes PDF Kitap Bilgisi

Edirnekapı’da, bir sokak içerisinde bulunan Chora Manastırı Kilisesi çok eski bir şapelin yerinde, bir manastıra bağlı olarak İmparator Justunianos tarafından yeni baştan yaptırılmıştır. Şehir surlarının dışında kalması nedeniyle manastıra, surların dışında kalan anlamına gelen Chora denmiş, daha sonra surların genişletilmesiyle içeride kalmasına rağmen manastırın adı bu şekilde anılmaya devam etmiştir. Kilise, Theodoros Metokhites tarafından tamir ettirilerek günümüzde bile görenlerde hayranlık uyandıran mozaiklerle donatılmıştır.

Bizans’ın Palaiologos Devri sanatını en iyi şekilde yansıtan bu kilisenin nefis mozaik ve freskolarını ve bunların hikayelerini kitabımızda sizlere en iyi şekilde sunmaya çalıştık.

Müzeyi gezerken kitabımız ile rahatça mozaik ve freskoları takip edebilmeniz için, kronolojik bir sıra takip etmeden, dış narteksin solundan başlayarak bütün mozaikleri numaralandırdık ve atlamadan sırası ile verdik. Ayrıca mozaiklerin ifade ettiği konuları da resimlerinin yanlarına koyduk. Bu şekilde mozaik ve hikayeleri bir bütünlük kazanmış oldu.

Museum of Chora – Mosaic and Frencoes PDF İndirme Alanı

Museum of Chora – Mosaic and Frencoes Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Museum of Chora – Mosaic and Frencoes Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.