Uzay Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey PDF İndir

Uzay Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Uzay Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Uzay Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey PDF Kitap Bilgisi

Astrofiziğin önemli bir kısmı bu küçük kitaba sığdırılmış… Kitabı bitirdiğinizde artık karanlık maddeyi karadeliklerden ayırabilabileceğinizi garanti edebilirim.”
– Jim Al-Khalili
 
 
“Yetişkin olma sürecinde bir şekilde kaybettiğimiz, doğuştan gelen bir sorgulama duygusuna sahibizdir. Belki de hepimiz yirmi birinci yüzyıl hayatının telaşlı temposundan biraz uzaklaşıp, gece gökyüzüne bakıp bilmediğimiz şeyler üzerine düşünürsek içimizdeki o doğal, çocuksu merakı bir kez daha besleyebiliriz. Çünkü bilimin gerçek itici gücü meraktır. O olmadan, evrenin gerçek ihtişamını, karmaşasını ve gizemini asla anlayamayız.”
Galaksiler ve karadeliklerin birlikte nasıl evrimleştiğini bulmak üzere çıktığı yolda Dr. Becky Smethurst, elinizde tuttuğunuz bu kitapla uzayın derinliklerine, karadeliklerin kısa tarihine ve hatta Steve’e kadar birçok konuya ışık tutmakla kalmıyor, uzun zamandır ihmal ettiğimiz içimizdeki çocuğu merak ve hayretle besliyor.
Yıldızların nasıl parladığını, gece gökyüzünün neden karanlık olduğunu, insanlığın peşini bırakmayan “tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan” sorusunun kozmik cevabını merak ediyorsanız bu kitap tam size göre!

Uzay Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey PDF İndirme Alanı

Uzay Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Uzay Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.