Yorgios Sfrancis'in Anıları İstanbul'un Fethi'nin Bizanslı Son Tanığı PDF İndir

Yorgios Sfrancis'in Anıları İstanbul'un Fethi'nin Bizanslı Son Tanığı kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Yorgios Sfrancis'in Anıları İstanbul'un Fethi'nin Bizanslı Son Tanığı kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Yorgios Sfrancis'in Anıları İstanbul'un Fethi'nin Bizanslı Son Tanığı PDF Kitap Bilgisi

Yeni bir çağın başlangıcı olan İstanbul’un fethi ile ilgili kaynaklar oldukça sınırlıdır. XV. yüzyılı anlatan Osmanlı kaynaklarının büyük bir kısmı daha sonraki yüzyıllarda kaleme alınmış eserlerdir. Bu yüzyılda yaşamış olan ve Osmanlı-Bizans ilişkilerini anlatan dört büyük Bizans tarihçisi vardır. Bunlardan birisi de bu çalışmaya konu olan Yorgios Sfrancis’dir. O İstanbul’un fethini gören ve yazan son Bizanslı tarihçi olmasına rağmen eseri günümüze kadar Türkçeye çevrilmemiştir. Sfrancis adıyla İstanbul’un fethini anlatan kitaplar yayınlanmış olmasına
rağmen gerçekte bunlar onun çalışmasıyla ilgili olmayan çevirilerdir. Konuyla ilgili notlar ve değerlendirmelerle zenginleştirilmiş bu çalışma, İstanbul’un fethini gören gerçek Sfrancis’in eserinin sadece fetih kısmını değil bütününü kapsamaktadır.

Yorgios Sfrancis'in Anıları İstanbul'un Fethi'nin Bizanslı Son Tanığı PDF İndirme Alanı

Yorgios Sfrancis'in Anıları İstanbul'un Fethi'nin Bizanslı Son Tanığı Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Yorgios Sfrancis'in Anıları İstanbul'un Fethi'nin Bizanslı Son Tanığı Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.