Aşk Nasıl Sürdürülür? PDF İndir

Aşk Nasıl Sürdürülür? kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Aşk Nasıl Sürdürülür? kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır.. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Aşk Nasıl Sürdürülür? PDF Kitap Bilgisi

Evliliği Sürdürmenin 7 İlkesi adlı çoksatan kitabın yazarı, seçkin araştırmacı psikolog ve çiftler danışmanı John Gottman, bu kez aşkın gizemlerini aydınlatıyor: Aşkın kaynağı nedir? Neden bazı aşklar sürerken, bazıları sönüp gider?
Gottman, yıllar boyu ünlü “Aşk Laboratuarı”nda binlerce çiftin konuşma kalıplarını ve biyoritimlerini inceledikten sonra, şimdi bu araştırmayı güven ve ihanete ilişkin temel sorulara uyguluyor:  Eşime güvenebilir miyim? Aldatılıyor muyum? Nasıl emin olabilirim? Laboratuar bulgularına dayanarak, ihanete işaret eden davranış ve tutumların nasıl tespit edileceğini gösteriyor ve bozulmuş ilişkileri onarmak için stratejiler sunuyor.
Karmaşık bilimsel fikirleri pratik tavsiyelere dönüştüren Gottman, bir çiftin birbirine olan aşkını nasıl koruyacağını ya da yeniden canlandırabileceğini açıklıyor.
———————————————————–

Aşk Nasıl Sürdürülür? PDF İndirme Alanı

Aşk Nasıl Sürdürülür? Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Aşk Nasıl Sürdürülür? Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.