365 Bulmaca ve Akıl Oyunu & Büyük Nöron Testi Başlasın! PDF İndir

365 Bulmaca ve Akıl Oyunu & Büyük Nöron Testi Başlasın! kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. 365 Bulmaca ve Akıl Oyunu & Büyük Nöron Testi Başlasın! kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır.Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

365 Bulmaca ve Akıl Oyunu & Büyük Nöron Testi Başlasın! PDF Kitap Bilgisi

Bulmacada usta mısın?
Mantık oyunlarını sever misin?
Öyleyse hodri meydan!
Büyük nöron testi başlasın.
 
İspanyol matematikçi Miquel Capó’nun hazırladığı 365 bilmece, görsel illüzyon, paradoks ve matematik problemi sayesinde gri hücrelerin neye uğradıklarını şaşıracaklar!
İspanya’da yayımlandığı günden bu yana çoksatanlar listelerinde yer alan “365 Bulmaca ve Akıl Oyunu”, dolu dolu içeriği ve eğlenceli tasarımıyla, 9 yaşından 99 yaşına tüm aç zihinler için gerçek bir ziyafet.

365 Bulmaca ve Akıl Oyunu & Büyük Nöron Testi Başlasın! PDF İndirme Alanı

365 Bulmaca ve Akıl Oyunu & Büyük Nöron Testi Başlasın! Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
365 Bulmaca ve Akıl Oyunu & Büyük Nöron Testi Başlasın! Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.