Hubris Sendromu & Liderlerin Gizli Hastalığı PDF İndir

Hubris Sendromu & Liderlerin Gizli Hastalığı kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hubris Sendromu & Liderlerin Gizli Hastalığı kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Hubris Sendromu & Liderlerin Gizli Hastalığı PDF Kitap Bilgisi

Çevremizde, dış görünümüne önem veren, yapmacık, ilgi görme arzusu içinde olan, dikkat çekmeye çalışan, kendilerini eleştirmeyen, ne pahasına olursa olsun kendini haklı çıkaran ve karşı tarafın duygularını hiçe sayan, aşırı özgüvenli, pişmanlık yaşamadan karşı tarafı değersizleştiren, sömüren ve kendisinden başka bir şeyi düşünmeyen kişileri görürüz. Bu kişilik bozukluklarına güç ve başarı da eklendiği zaman ortaya çıkan hubris sendromu kişilere sosyal hayatımızda, iş hayatımızda sıklıkla rastlamak mümkündür.

Hubris sendromuna yakalanmanın sebepleri nelerdir? Hubris sendromlu kişilerin özellikleri nelerdir? İletişim tarzları nasıldır? Çevresi üzerine etkileri nelerdir? Problem yaşamamak için çözüm önerileri nelerdir? Bu sendroma yakalanmamak için alınacak tedbirler nelerdir? gibi birçok sorunun cevabını elinizdeki kitapta bulacaksınız.

 

Hubris Sendromu & Liderlerin Gizli Hastalığı PDF İndirme Alanı

Hubris Sendromu & Liderlerin Gizli Hastalığı Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Hubris Sendromu & Liderlerin Gizli Hastalığı Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.