İstanbul’da Yaşama Sanatı PDF İndir

İstanbul’da Yaşama Sanatı kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. İstanbul’da Yaşama Sanatı kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

İstanbul’da Yaşama Sanatı PDF Kitap Bilgisi

 “Ä°stanbul’da yaşayıp da bir türlü Ä°stanbullu olamayanları, bir türlü yaşayamayanları hiç anlayamadım,” diyen Haluk Dursun Ä°stanbul’da Yaşama Sanatı ile Ä°stanbul’u yaşamak isteyenlere rehber bir kitap sunuyor.
 
İstanbulluların, İstanbul’u sevmesi için tanıması, geçmişteki önemini ve tarihî güzelliklerini bilmesi gerekir. Yeni İstanbullu, eski hemşehrilerinin nasıl yaşadığını, hangi güzellik ortamı içinde bulunduğunu görüp tadamamış olsa bile, en azından duyabilmeli, öğrenebilmeli ve imrenebilmelidir. Günümüzde, maalesef artık kalmayan ortak İstanbul kültürü, ancak ortak İstanbul tarih bilinciyle oluşturulabilir.
 
Bu çalışma Batılıların tabiriyle “bir şehirde yaşama sanatı”, bizim eski tabirimizle, şehrin hususiyetini anlatan bir “şehrengiz” özelliğindedir.

İstanbul’da Yaşama Sanatı PDF İndirme Alanı

İstanbul’da Yaşama Sanatı Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
İstanbul’da Yaşama Sanatı Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.