Spor ve Beslenme PDF İndir

Spor ve Beslenme kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Spor ve Beslenme kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Spor ve Beslenme PDF Kitap Bilgisi

Sporcu beslenmesi, sporcu ve antrenörlerin hâlâ yeterince önem vermediği bir konudur. Çünkü onların dikkatleri daha çok antrenman ve performanslarını kısa yoldan artıracak ögeler konusunda yoğunlaşmıştır. Hâlbuki beslenme genetik yapı ve uygun antrenmanın yanı sıra sporcunun performansını belirleyen temel etmenlerin en önemlilerinden biridir. Son yıllarda sporcuların başarısında beslenmenin önemi giderek anlaşılmaya başlamış, sporculara yönelik ürünler, medyada yer alan çoğu bilimsel olmayan bilgiler sporcu antrenörleri daha çok soru sormaya yöneltmiştir. Bu çalışma da sporcu ve antrenörlerin dikkatini bu noktaya çekecek nitelikte hazırlanmış bir çalışmadır. Besin öğeleri, enerji sistemleri, kilo sorunları, müsabaka dönemi beslenme, ergojenik yardımcılar, doping ve menü planlama yöntemleri kitapta yer alan konulardır.

Spor ve Beslenme PDF İndirme Alanı

Spor ve Beslenme Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Spor ve Beslenme Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.