Osmanlı Mimarisi 2. Cilt (B) PDF İndir

Osmanlı Mimarisi 2. Cilt (B) kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Osmanlı Mimarisi 2. Cilt (B) kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Osmanlı Mimarisi 2. Cilt (B) PDF Kitap Bilgisi

İstanbul Fetih Cemiyeti, Osmanlı mimârîsinin başlangıcından Fatih Sultan Mehmet Devri sonuna kadarki dönemi içeren merhum Ekrem Hakkı Ayverdi’nin dört ciltlik büyük mimâri çalışması ile Dr.İ.Aydın Yüksel’in kaleme aldığı bunun beşinci cildi olan II.Bayezid-Yavuz Sultan Selim Devirlerini yeni bir düzen içinde birleştirerek tekrar yayımlamaya karar vermiştir. Padişah devirlerine göre hazırlanan beş cildin yeniden tanziminde, tüm devirleri kapsayacak biçimde alfabetik olarak şehirlere göre düzenleme yapılmıştır. Yayımladığımız 2. ve 3. ciltte “B” harfiyle başlayan şehirler ele alınmıştır.
Dr. İ. Aydın Yüksel tarafından titizlikle yayına hazırlanan bu eserde ilk beş ciltte yer alan bilgiler tekrar incelenmiş,  yeni bilgiler ve yeni, renkli resimler ilave edilmiştir.

Osmanlı Mimarisi 2. Cilt (B) PDF İndirme Alanı

Osmanlı Mimarisi 2. Cilt (B) Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Osmanlı Mimarisi 2. Cilt (B) Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.