Çağrışımlar / Biz Kimiz? PDF İndir

Çağrışımlar / Biz Kimiz? kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Çağrışımlar / Biz Kimiz? kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Çağrışımlar / Biz Kimiz? PDF Kitap Bilgisi

“Bizim Allah’la aramız bozuk. Allah’la aramız bozulmaya başlayınca yaptığımız eylemler, günlük hayatta mesleğimizi icra etme tarzımız yani bir toplumun hayatiyetini devam ettirme yolları da bozulmaya başlıyor. Hastalıklar baş gösteriyor, virüsler yayılıyor. Dolayısıyla bugüne kadarki serencamı kabaca böyle anlatabiliriz.” Savaş Ş. Barkçin, Çağrışımlar programından yola çıkarak hazırladığı bu kitabında, hayatın içinden pek çok konuya temas ediyor. Modern uygarlığın gitgide hayatımızı tahakküm altına aldığı bir çağda medeniyetimizin inceliklerini devlet idaresinden geleneksel sanatlarımıza kadar geniş bir yelpazede örneklendiriyor, Batılı referanslarla hareket edenlere karşı “kendi” olmanın önemini hatırlatıyor.

Çağrışımlar / Biz Kimiz? PDF İndirme Alanı

Çağrışımlar / Biz Kimiz? Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Çağrışımlar / Biz Kimiz? Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.