Modern Para Teorisi’ne Giriş PDF İndir

Modern Para Teorisi’ne Giriş kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Modern Para Teorisi’ne Giriş kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Modern Para Teorisi’ne Giriş PDF Kitap Bilgisi

MODERN PARA TEORİSİ’NİN ÖNCÜ İSİMLERİNDEN YENİ KİTAP!
 
 
Ekonomik ve politik tartışmalar çok uzun bir süredir ödeme gücü, kemer sıkma, kıtlık ve damlama kuramının (trickledown) dar sınırları içinde şekillendi. Sosyal güvenlik iflasa gidiyor; kamu borçları gelecek kuşakların sırtına yükleniyor; işsizlik kötü ama fiyat istikrarını sağlamak için gerekli; sosyal yardımlar zenginden çalarak finanse ediliyor; son olarak, “kamu parası gibisi yok” anlayışı, tartışmaların ve politika tercihlerinin kapsamını kısıtlaması gereken su götürmez bir gerçek olarak gösteriliyor. Bu ön kabullerin artık değişmesi gerekiyor.
 
MPT, yukarıda bahsedilen sorunlara çözüm ararken, parasal hükümranlığın önemini vurguluyor: Devletler kamu parası yaratabilirler ve yaratıyorlar; sadece bunları doğru kanallara aktarmaları gerekiyor.

Modern Para Teorisi’ne Giriş PDF İndirme Alanı

Modern Para Teorisi’ne Giriş Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Modern Para Teorisi’ne Giriş Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.