Bir Hıristiyan Masalı & Tarihin En Büyük Sahtekarlığı PDF İndir

Bir Hıristiyan Masalı & Tarihin En Büyük Sahtekarlığı kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Bir Hıristiyan Masalı & Tarihin En Büyük Sahtekarlığı kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Bir Hıristiyan Masalı & Tarihin En Büyük Sahtekarlığı PDF Kitap Bilgisi

Papalık makamı ve devletinin kurucu yasası, Vatikan’ın gizli arşivlerinde «Donatio Constantini» başlığıyla yer alan Büyük Konstantin’in vasiyet belgesi, dünya tarihinin en büyük sahtekârlığı, Avrupa’yı Asya’dan ayıran siyasal oluşumun temel yalanıdır.
Böyle bir vasiyet yoktur. Papalık devleti bir tezgahtır ve Papa’ların ne ruhani, ne de siyasal meşruiyeti vardır. Büyük Konstantin’e atfedilen sahte vasiyet, Hıristiyan dünyaya önderlik ve devletler üstü yetki makamını, Konstantinopolis’ten Roma’ya kaydırmaya yaramıştır.
Bir Hıristiyan Masalı, 1684 yıl önce dünyanın merkezi İstanbul’a karşı kurulan çokuluslu komplonun, polisiye tadında tarihidir. İstanbul, 1123 yıl süreyle Roma İmparatorluğu’nun başkentiydi. Sadece 561 yıldır bizim mülkümüz. Geçmişini doğru okuyamazsak, geleceğini çaldırabileceğimiz bir mücevher.
Çünkü komplo baki…
Komplocular, pusuda.

Bir Hıristiyan Masalı & Tarihin En Büyük Sahtekarlığı PDF İndirme Alanı

Bir Hıristiyan Masalı & Tarihin En Büyük Sahtekarlığı Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Bir Hıristiyan Masalı & Tarihin En Büyük Sahtekarlığı Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.