Askeri Modernleşmenin Dini Müdafaasi & Es'ad Efendi'nin Şerhli Es-Sa'yü'l-Mahmud Tercümesi PDF İndir

Askeri Modernleşmenin Dini Müdafaasi & Es'ad Efendi'nin Şerhli Es-Sa'yü'l-Mahmud Tercümesi kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Askeri Modernleşmenin Dini Müdafaasi & Es'ad Efendi'nin Şerhli Es-Sa'yü'l-Mahmud Tercümesi kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Askeri Modernleşmenin Dini Müdafaasi & Es'ad Efendi'nin Şerhli Es-Sa'yü'l-Mahmud Tercümesi PDF Kitap Bilgisi

Osmanlı ve İslam dünyasında modernleşme hareketleri askeri yenilgilerin ve toprak Kayılarının artmasıyla birlikte askeri sistemde yapılan Batı tarzı yeniliklerle başlamıştır. Hususen XVIII. Asrın ikinci yarısından itibaren teşebbüs edilen bu yeniliklerin meşruiyetini ve gerekliliğini savunmak üzere bir kısım ulemanın risaleler kaleme aldıklarını görmekteyiz.

Elinizdeki kitabın temel meselesi, modernleşme tarihimizin ilk safhası diyebileceğimiz bir zaman diliminde yaşamış Müslüman düşünür ve ilim adamlarının modernleşme hadisesiyle nasıl ve hangi düzeyde ilişki kurduklarını anlamaya ve açıklamaya çalışmaktadır. Bu soru, zikredilen dönemde yaşamış ilmiye mensubu bir zatın kaleme aldığı bir risale merkeze yerleştirilerek cevaplandırılmaya çalışılmaktadır.

Askeri Modernleşmenin Dini Müdafaasi & Es'ad Efendi'nin Şerhli Es-Sa'yü'l-Mahmud Tercümesi PDF İndirme Alanı

Askeri Modernleşmenin Dini Müdafaasi & Es'ad Efendi'nin Şerhli Es-Sa'yü'l-Mahmud Tercümesi Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Askeri Modernleşmenin Dini Müdafaasi & Es'ad Efendi'nin Şerhli Es-Sa'yü'l-Mahmud Tercümesi Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.