Karanlıkta Göz Göze / Gözlerimi Kaybettikten Sonra Başlayan Ressamlık Serüvenim PDF İndir

Karanlıkta Göz Göze / Gözlerimi Kaybettikten Sonra Başlayan Ressamlık Serüvenim kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Karanlıkta Göz Göze / Gözlerimi Kaybettikten Sonra Başlayan Ressamlık Serüvenim kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Karanlıkta Göz Göze / Gözlerimi Kaybettikten Sonra Başlayan Ressamlık Serüvenim PDF Kitap Bilgisi

1993 yılında, kırk yedi yaşında, Lİsa Fittipaldi kör oldu. Kendini, duvarları öfke ve inkâr taşlarıyla Örülü bir hapishaneye kapattı. Bir gün, kocası odaya girdi; çocuklar için hazırlanmış bir suluboya takımıyla bir resim defterini yatak örtüsünün üzerine attı. Lİsa öfkeden çılgına döndü. Resini defteriyle suluboya takımını kocasının kafasına fırlattı. Kör karısından re.sim yapmasını bekleyen bu sersem adama inanamıyordu. Burnundan soluyarak kalktı, yere düşen takımı el yordamıyla buldu; masaya oturdu ve eline İlk geçen nesneyi resmetmeye başladı.KAVANOZLAR, katıksız öfkenin sezgiyi tahrik etmesi sonucu ortaya çıkan ilk resimdi. Lİsa Fittipaldi bugün uluslararası sanat camiasında görme yeteneğini kaybetmiş büyük bir gerçekçi ressam olarak tanınıyor ve binlerce dolar değerindeki eserleri önemli koleksiyonlarda yer alıyor.

Karanlıkta Göz Göze / Gözlerimi Kaybettikten Sonra Başlayan Ressamlık Serüvenim PDF İndirme Alanı

Karanlıkta Göz Göze / Gözlerimi Kaybettikten Sonra Başlayan Ressamlık Serüvenim Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Karanlıkta Göz Göze / Gözlerimi Kaybettikten Sonra Başlayan Ressamlık Serüvenim Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.