Sokrates Bulutlar'da PDF İndir

Sokrates Bulutlar'da kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Sokrates Bulutlar'da kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Sokrates Bulutlar'da PDF Kitap Bilgisi

Güngör Dilmen’i 9 Temmuz 2012 tarihinde kaybettik. “…Hastalığı sırasında telefonla aradığım eşi bana Sokrates ‘Bulutlar’da
başlıklı bir oyun yazdığını söylemişti. Dilmen, oyunun yayımlandığını ne yazık ki göremedi. Sokrates ‘Bulutlar ‘da, toplumuna olan sevgisini her şeyden üstün tutan bir düşünce insanının, hakkında yanlış yargılar üretilmesine izin vermemek için canından vazgeçtiğini gösteren bir metindir. Oyunda, tüm varlığını -bilindiği sanılan- gerçekleri ‘sorgulama’ya adamış olan Sokrates’in
yaşamının son aşaması anlatılır.

…Dilmen’in son sahne yapıtı olan bu oyununda, ‘insancı’ ve ‘onurlu’ duruşundan ödün vermeyen ünlü düşünürle buluşması boşuna değildir…”

Prof. Dr. Ayşegül Yüksel

Sokrates Bulutlar'da PDF İndirme Alanı

Sokrates Bulutlar'da Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Sokrates Bulutlar'da Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.