Devlet ve Maduniyet & Türkiye ve İran'da Modernleşme, Toplum ve Devlet PDF İndir

Devlet ve Maduniyet & Türkiye ve İran'da Modernleşme, Toplum ve Devlet kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Devlet ve Maduniyet & Türkiye ve İran'da Modernleşme, Toplum ve Devlet kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Devlet ve Maduniyet & Türkiye ve İran'da Modernleşme, Toplum ve Devlet PDF Kitap Bilgisi

Sosyal tarihi henüz yeterince araştırmacının yönelmediği bir alan olan Ortadoğu’nun durumunu değerlendiren kitap, zamanın ölçülmesi ve işgücü kavramı, devlet-çalışan ilişkileri ve emeğin eşit karşılığı mücadelesi, devlet eliyle yerinden edilme olgusu, farklı etnik ve dini kimliklerin devlet karşısında eşit hak talepleri, toplumsal cinsiyet sorunu ve kadının toplumsal yaşamdaki yerinin belirlenmesi gibi başlıklar çerçevesinde, özellikle İran ve Türkiye’nin son yüzyılda geçirdiği sekülerleşme ve modernizasyon sürecini anlatıyor. Kitapta ayrıca
Erik Jan Zürcher, Kaveh Bayat, Hülya Küçük, Afsaneh Najmabadi gibi yazarların makaleleri de bulunuyor.

Devlet ve Maduniyet & Türkiye ve İran'da Modernleşme, Toplum ve Devlet PDF İndirme Alanı

Devlet ve Maduniyet & Türkiye ve İran'da Modernleşme, Toplum ve Devlet Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Devlet ve Maduniyet & Türkiye ve İran'da Modernleşme, Toplum ve Devlet Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.